Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie?

U kent het vast wel, u woont een lange vergadering bij in een kille zakelijke ruimte. En hoewel het vereist is, kunt u uw concentratie niet bewaren. Zo gaat vergaderen nu eenmaal. Volgens Noord-Holland Catering & Events kan dit anders én een stuk leuker. Om te beginnen is het een idee om eens uit te wijken naar een externe locatie. Wij regelen voor u exclusieve locaties in Noord-Holland. Zij variëren van zeer modern & luxe tot authentiek ingerichte stijlkamers uit de 17e eeuw. De toegevoegde waarde die u dit heeft voor gasten van buiten uw bedrijf is enorm.

Vergaderen is meer..

Na een aantal uur aandachtig luisteren, dwalen uw gedachten langzaam af. Wat is er fijner dan de locatie te verlaten en in de buitenlucht even met iets geheel anders bezig zijn? Wat dacht u van een wandeling of leuke workshop tussendoor? Zo’n pauze geeft u extra energie om zo de volgende vergadersessie weer fris in te gaan. Op basis van uw wensen maken wij een voorstel waarin wij een aantal mogelijkheden belichten.

Om de energie helemaal terug te krijgen kunnen wij tevens een uitgebreid voorstel doen voor een lunch of koffiepauze passend bij uw gezelschap en activiteiten. Om er zo voor te zorgen dat u en uw gasten en/of collega’s op een goed gevulde maag de volledige aandacht er weer bij hebben.

  • Exclusieve locaties in Noord-Holland
  • Van zeer modern & luxe tot authentiek
  • Passend bij uw bedrijf