Wij horen heel even bij uw bedrijf!

Wanneer u een bijeenkomst of evenement organiseert is het effect het grootst wanneer alle facetten naadloos op elkaar aansluiten. Uiteraard volledig volgens de visie van het bedrijf.

Dit klinkt misschien wat onduidelijk: maar uiteraard denken wij graag met u mee om inzicht te krijgen in de manier waarop u omgaat met bijeenkomsten & evenementen.

Want natuurlijk moet het eten vers & smaakvol zijn en het personeel vriendelijk, maar als de gasten aankomen rijden en ze hebben geen idee waar ze de auto kwijt kunnen is de start al slecht. Daarbij heeft uw bedrijf vast een filosofie of bepaalde normen & waarden die jullie willen naleven of uitstralen, aan ons de taak om hierbij aan te sluiten!

Interview bij u in het bedrijf

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend “interview”. Gedurende dit gesprek maken wij een catering & evenementen analyse en verwerken wij alle uitkomsten in een rapport. Onderdelen zijn onder andere; wie zijn jullie, waar staan jullie voor, wie zijn jullie klanten, wat doen jullie op het gebied van catering & evenementen en met welk doel?

Want hoewel een VIP diner een andere invulling vraagt als een jubilaris of een open dag. In alle gevallen moeten uw gasten voelen dat alles klopt!

Met de uitkomsten van deze analyse kunnen wij een advies geven voor de diverse catering momenten die u mogelijk heeft in een jaar inclusief de kosten. Wij houden rekening met uw bedrijf, en laten dat de basis zijn voor de; catering, personeel, aankleding, service niveau, audio/visueel en alle overige aspecten.

Vrijblijvend & kosteloos!