High-end dineren

Een luxe diner voor belangrijke klanten of een sfeervol kerstdiner voor alle medewerkers en hun partners. Op sommige momenten wilt u nét dat beetje meer. Aangekleed volgens de laatste trends of in de stijl van het bedrijf.

Noord Holland Catering biedt een ruime keuze uit verschillende internationale keukens met meerdere gangen, al dan niet met een wijnarrangement. Voor diner hebben wij een capaciteit tot 2000 personen. Ook de organisatie van stoelen, tafels, servies, bestek en overige aankleding uit handen. Zo hoeft u nergens voor te zorgen, en kunt u, samen met de gasten, optimaal dineren in luxe sferen.

Kiest u voor een walking dinner dan kiest u voor een informele sfeer, waarbij de gasten geen vaste plek aan tafel hebben. Hierdoor geef je hen meer ruimte om rond te lopen en hier en daar een praatje te maken. Een ideale opzet om te netwerken met relaties of om iedereen zijn eigen ‘tafelpartners’ te laten kiezen. Ook voor deze diner vorm bieden wij tal van oplossingen. Van heerlijke gerechten tot sfeervolle aankleding in een bepaald thema.  Zo hoeft u nergens voor te zorgen en kunt u, samen met de gasten, optimaal dineren en genieten in luxe sferen.

  • Altijd aangepast op uw gezelschap
  • Ruime keuze uit verschillende internationale keukens
  • Alle zorgen uit handen genomen
  • Optimaal dineren in luxe sferen