Evenementen-catering zakelijk

Wij weten hoe belangrijk uw evenement voor u is. U kunt uw geld maar één keer uitgeven en in alle opzichten moet het maximale resultaat bereikt worden. Tenslotte hangt uw naam(kaartje) aan het evenement. En elk evenement is belangrijk; van een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest tot een bedrijfsevenement.

Noord-Holland Catering heeft deze expertise ondergebrachte in een aparte afdeling van het bedrijf en wel onder de naam Noord Holland Events. Noord Holland Events heeft de ervaring die nodig zijn voor de organisatie van een perfect evenement. Niet alleen de catering, een niet onbelangrijk deel van elk evenement, is bij ons in vertrouwde handen, ook de organisatie van alle facilitaire voorwaarden verzorgen wij tot in de puntjes.

Event organisatie; Evenementen van A tot Z geregeld

Uw wensen voor uw evenement vertalen wij in een aantal concepten. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, begint de daadwerkelijke organisatie te rollen. Stap voor stap regelen wij uw evenement. In de loop der jaren hebben wij een checklist opgebouwd met honderden aandachtspunten. Geen punt wordt overgeslagen. Zijn de stoelen in de zaal comfortabel? Is op de betreffende dag de toegangsweg niet opgebroken? Alles wordt gecheckt. Een zeer nauwkeurige planning in tijd, actie en medewerkers zorgt voor een perfect verloop van de dag. Ook als gastheer of gastvrouw kunt u ongestoord en onbezorgd genieten van het evenement.