Verantwoord genieten

Verantwoord genieten

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook bij Noord-Holland Catering weten we wat duurzaam en verantwoord genieten inhoudt. Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) de normaalste zaak. Bezig zijn met de toekomst en de wereld dat zou voor iedereen belangrijk moeten zijn.

Meer informatie

Onze chef-kok Erwin Hendriks

Erwin Hendriks

Onze chef-kok Erwin Hendriks uit Sneek (lid van het Nationaal Koksgilde) heeft als motto “aandacht”! De chemie die hij vindt tussen smaak en presentatie zorgen ervoor dat uw gasten een menu krijgen die de smaakpapillen optimaal stimuleert. Samen met u stellen wij dan ook graag een menu samen wat helemaal naar uw wens en smaak is.

Meer informatie

Tot in de puntjes…..

amsterdam Verantwoord genieten MVO Catering Noord Holland catering

Een goed evenement bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van Noord-Holland Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging tot het aankleden van de locatie, het invullen van het programma en het uitserveren van culinaire verrassingen zijn wij dé eventpartner! Alles Tot in de puntjes geregeld.

Meer informatie