Walking Dinner

Kies je voor een walking dinner dan kies je voor een informele sfeer, waarbij de gasten geen vaste plek aan tafel hebben. Hierdoor geef je hen meer ruimte om rond te lopen en hier en daar een praatje te maken. Een ideale opzet om te netwerken met relaties of om iedereen zijn eigen ‘tafelpartners’ te laten kiezen.

Een Walking dinner is bij uitstek geschikt voor partijen/bijeenkomsten waarbij u wel graag een diner wenst, maar liever niet aan tafel plaatsneemt.

De bediening loopt namelijk rond met kleine gerechten, die men staand kan nuttigen. Deze vorm van dineren past dus goed bij recepties/netwerkborrels, waar u veel mensen willen ontmoeten/spreken en dus niet aan een vaste plaats gebonden wilt zijn.

Ook voor deze vorm van dineren bieden wij tal van oplossingen. Van heerlijke gerechten tot sfeervolle aankleding in een bepaald thema.

Noord Holland catering is dé betrouwbare partner voor uw diner. Wilt u hier meer over weten, of heeft u interesse dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.

Bekijk hier onze walking dinner kaart
Bezorgen