Dineren in luxe sferen

Op sommige momenten wil je nét dat beetje meer. Een luxe diner voor belangrijke klanten of een sfeervol kerst-diner voor alle medewerkers en hun partners. Aangekleed volgens de laatste trends of diner in de stijl van het bedrijf. Noord-Holland Catering biedt volop mogelijkheden voor zowel een zittend diner als zogenaamde “walking dinners”.

Noord-Holland Catering biedt een ruime keuze uit verschillende internationale keukens met meerdere gangen, al dan niet met een wijnarrangement. Voor diners hebben wij een capaciteit tot 2000 personen. Ook de organisatie van stoelen, tafels, servies, bestek en overige aankleding als tafellinnen, bloemen, verlichting, muziek, etc. nemen wij u uit handen, zo hoeft u nergens voor te zorgen en kunt u, samen met uw gasten, optimaal dineren en genieten in luxe sferen.

Het menu volledig aangepast op uw wensen, nét zoals in een restaurant maar dan op de door uw gekozen locatie. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met u opnemen voor meer informatie.

Bekijk hier onze À la carte kaart
Bezorgen