De deur staat altijd open

Geen partij is hetzelfde, maar door onze ruime ervaring van klein tot groot kunnen wij zeker een passend voorstel maken. Bij alle mogelijkheden staan gerechten met pure producten centraal. Lastig kiezen? Dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen. Het moment op ons bedrijf, onze werkwijze en het team te leren kennen. Te ervaren wie wij zijn, en onze persoonlijke aandacht te ervaren.

Nadat u een overzichtelijke en heldere offerte heeft ontvangen, nodigen wij u geheel vrijblijvend uit op het bedrijf. Een offerte een stukje papier is, en het verzorgen van catering emotie die moeilijk over te brengen op papier. “Noord Holland Catering verzorgt catering die je ruikt, ziet en proeft.”

Ontvangst

Na ontvangst nemen wij u direct mee de keuken in, waar u kennis maakt met onze koks. Onze koks zullen u vertellen over hun werkwijze , en misschien laten zij u ook hun kunsten proeven. Na het bezoek aan de keuken gaan wij naar de proefkamer, alwaar wij u hapjes, gerechten laten proeven. Tijdens deze proefsessie zullen wij uw offerte bespreken en suggesties doen over interieur, bloemen, servies, locatie, entertainment, vervoer en nog veel meer, zodat een compleet beeld heeft van uw party. Tevens is dit een fantastisch moment om de vragen die u heeft met ons te delen, zodat wij daar samen een passend antwoord op vinden.

Bij Noord Holland Catering is aandacht de rode draad in het bedrijf. Deze aandacht verdient U als klant vanaf het eerste contact.

Wilt u hier meer over weten, dan kunt u uiteraard altijd geheel vrijblijvend contact met ons op overnemen.

meer informatie