Take a break

Door te lunchen onderbreek je je werkdag. Dat komt misschien niet altijd even handig uit in je werkritme, maar biedt meer voordelen dan je denkt! De lunch is een moment om je werk los te laten, te ontspannen en te socializen met collega’s. Het zorgt ervoor dat je met een scherpe blik aan de middag begint en even afstand neemt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dus: neem de tijd voor je lunch en vergeet niet te genieten!

Lunchen kan in allerlei vormen. Van een lichte lunch; broodjes met een frisse salade tot een dikke plak boerenbrood bij een warme kom soep. En heb je een belangrijke afspraak, dan is een mooi meergangen menu met verse seizoensproducten zo door Noord-Holland Catering verzorgd.

Lunch verzorgen broodjes bezorgen leveren noord holland bestellen

Lunch optie:  Het Lekkerste Broodje van Nederland 2017 3de Plaats

“Om tot een supergoed broodje als eindresultaat te komen ben ik uiteraard begonnen bij de basis. Samen met het Bakkersatelier in Zwaag hebben we een broodje ontwikkeld gemaakt van 100% desemdeeg, vol met lijnzaad en pompoenpitten. Het broodje heeft een knapperige korst en is mooi zacht van binnen. “

Het thema dit jaar “Dutchy” staat ook dicht bij ons als bedrijf, producten zoveel mogelijk gebruiken van Hollandse bodem, liefst zo dicht mogelijk in de buurt. En met die gedachten ging Erwin om zich heen kijken; “Ons bedrijf is gevestigd in Oosthuizen, vlakbij het IJsselmeer, niet te ver van Amsterdam en midden tussen de weilanden en akkerbouwers waar allemaal heerlijke producten te vinden zijn. “

De twee hoofd ingrediënten; de paling komt van rokerij Klaver uit Enkhuizen en de Amsterdamse venkelsalami van de beroemde Brand en Levy. En ‘s avonds als Erwin via de a7 naar huis rijd richting Sneek zijn woonplaats komt hij langs de Noord Hollandse akkers en groentekassen van Middenmeer iets wat hem gelijk inspireerde.

Van jonge spinazie, frisee-sla, rode basilicum, waterkers, cresabi-blad en daikoncress een fijne salade gemaakt met als verbindingselement tussen de producten vinaigrette van waterkers, Amsterdams zuur en groene kruiden-mosterd.

En toen kon het natuurlijk niet uitblijven dat de Jury van het lekkerste broodje van Nederland dit bekroonde met een prijs. De Jury noemde het “een broodje vol verassende smaken, echt van Nederlandse bodem, mooi in balans en écht genieten”. En zo sleepte Erwin de derde plaats binnen.

Lekkerste broodje van Nederland bezorgen verzorgen leveren bestellen Noord holland