Dineren in luxe sferen

Een verjaardag, een huwelijksjubileum, of voor een andere feestelijke gelegenheid. Soms wilt u nét dat beetje meer. Een luxe diner met vrienden en familie, of een sfeervol kerstdiner met een leuk gezelschap. Volledig aangekleed volgens de laatste trends, of in klassieke stijl. Noord Holland Catering bied volop mogelijkheden voor zowel zittende diners als zogenaamde “walking dinners”.

Wij bieden een ruime keuze uit verschillende internationale keukens met meerdere gangen, al dan niet met een wijnarrangement. Voor diners hebben wij een capaciteit tot 2000 personen. Ook de organisatie van stoelen, tafels, servies, bestek en overige aankleding als tafellinnen, bloemen, verlichting, muziek etc. nemen wij uit handen. Zo hoeft u nergens voor te zorgen, en kunt u samen met de gasten, optimaal dineren en genieten in luxe sferen.

Noord Holland Catering heeft jaren ervaring in de meest uiteenlopende diners, van luxe, high-end en walking dinners tot geheel aangepast op uw wensen. Bent u opzoek naar een betrouwbare, professionele cateraar in Noord Holland neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bezorgen