Tot aan de voordeur

Wij komen de gewenste catering graag bij u afleveren en bezorgen en kunnen dit ook geheel voor u klaarzetten. Daarnaast word er altijd bij bezorging even kort met u doorgenomen wat u precies moet doen, en hoelaat alles weer opgehaald word op een voor u gunstige tijd en dag.

Om de kwaliteit te garanderen, leveren en bezorgen wij nooit iets warm.  Wel worden altijd de benodigde warmhoud apparatuur kosteloos bij bezorgd. Wat tevens allemaal volledig word uitgelegd en word doorgelopen met u bij het afleveren.

Mocht u er nu toch niet uitkomen, of op de avond zelf toch nog wat vragen hebben? Dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om nog een toelichting te geven waar nodig.

Kosten bezorgen

* Gratis bezorging in Amsterdam-Centrum, Waterland, Gemeente Edam-Volendam, Purmerend en Hoorn, daar buiten € 0,65 per km.

* Minimale afname vanaf € 50,00

Noord Holland Catering is de professionele en betrouwbare cateraar en kan op elke locatie bezorgen. Catering bij thuis, op het werk of op een andere locatie. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.