“Het Lekkerste broodje”

Lekkerste broodje Catering 2017

Onze Chefkok Erwin behaalde dit jaar de 3de plaats in de wedstrijd “Lekkerste broodje van Nederland Catering 2017” met zijn broodje Paling-worst 2017.  Omdat ons bedrijf gevestigd is vlakbij het IJsselmeer en niet te ver van Amsterdam midden tussen de weilanden raakte Erwin geïnspireerd door zin omgeving voor zijn winnende broodje. Met de hoofd ingrediënten uit de streek, en de frisse en volle smaak viel ook het broodje bij de jury goed in de smaak! Meer weten:

Meer informatie

Onze proefkamer…

Proeven Proefkamer Noord Holland Catering

Wilt u weten wat u krijgt? De deur van de proefkamer staat voor u open! Zo kunt u, op basis van de afgegeven offerte, proeven welke gerechten er op het menu of buffet staan en kunt u alle facetten van de offerte samen met ons doornemen. Welk tafellinnen, servies of stoelen? In de Proefkamer is er alle tijd om alle onderdelen op het gemak te bekijken en er in volle overtuiging over te beslissen. Laat u verrassen in onze proefkamer en maak een weloverwogen keuze!

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Verantwoord genieten MVO Catering Noord Holland catering

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. En juist daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden die passen bij elk bedrijf en rekening houden met uw wensen, het budget, de grootte en de uitstraling die u als bedrijf voor ogen heeft. Altijd geheel op maat gemaakt. Bij alle mogelijkheden staan onze mooie gerechten met pure producten centraal. En als het lastig kiezen is… dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen.

Meer informatie