“De Lekkerste Maaltijdsalade”

Lekkerste broodje Catering 2017

Onze souschef Yasin heeft dit jaar de 3de prijs behaald met zijn salade ‘Achter het net’ in de wedstrijd “Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland 2018”. Een salade waarin de bedoeling was gebruik te maken van bijvangst, alleen is dit helaas niet altijd te verkrijgen omdat dit vaak wordt terug gegooid.

Deze mooie salade heeft als basis koud gerookte wijting, daarop linguine van courgette, mesclun aangemaakt met Argan olie, stukjes koud gerookte botervis, zure gele biet, een krokantje van olijfbrood en microgroenten. Meer weten:

Meer informatie

Onze proefkamer…

Proeven Proefkamer Noord Holland Catering

Wilt u weten wat u krijgt? De deur van de proefkamer staat voor u open! Zo kunt u, op basis van de afgegeven offerte, proeven welke gerechten er op het menu of buffet staan en kunt u alle facetten van de offerte samen met ons doornemen. Welk tafellinnen, servies of stoelen? In de Proefkamer is er alle tijd om alle onderdelen op het gemak te bekijken en er in volle overtuiging over te beslissen. Laat u verrassen in onze proefkamer en maak een weloverwogen keuze!

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Verantwoord genieten MVO Catering Noord Holland catering

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. En juist daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden die passen bij elk bedrijf en rekening houden met uw wensen, het budget, de grootte en de uitstraling die u als bedrijf voor ogen heeft. Altijd geheel op maat gemaakt. Bij alle mogelijkheden staan onze mooie gerechten met pure producten centraal. En als het lastig kiezen is… dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen.

Meer informatie